Jemné pečivo
- 1 – Česká buchta
- 2 – Chodský koláč
- 3 – Chodský koláč
- 4 – Štola
- 5 – Závin makový
- 6 – Tvarohový závin
- 7 – Ořechový závin
- 8 – Věnec
- 9 – Formanský koláč
- 10 – Tlačený koláč
- 11 – Vázaný koláč
- 12 – Maková hvězda
- 13 – Kynutý šnek
- 14 – Šáteček plněný
- 15 – Šáteček plněný
- 16 – Loupák s čokoládou
- 17 – Makovka
- 18 – Vánočka
- 20 – Maková plundra
- 21 – Plundrový větrník
- 22 – Plundrový šátek s ovocem
- 23 – Jablečný trojhránek
- 24 – Ořechový hřeben
- 25 – Smažená kobliha
- 26 – Smažená kobliha
Jemné pečivo je součástí našeho běžného i svátečního jídelníčku. Dle krajových specifik se vyrábí v mnoha variantách. Naše jemné pečivo se vyznačuje výjimečnou chutí, kvalitou a precizností zpracovaní. Tyto vlastnosti jim dodává tradiční ruční výroba za použití klasických surovin a postupů. Výrobky splňují i ta nejnáročnější přání našich zákazníků.