Chleb
- 1 – Kmínový chléb
- 2 – Slezský chléb 1000g
- 3 – Slezský chléb 500g
- 4 – Žitný chléb
- 5 – Podmáslový chléb
- 6 – Maďarský chléb
- 7 – Chléb s masem a cibul
- 8 – Slunečnicový chléb
- 9 – Finský chléb
- 10 – Dalamánek Topcorn
- 11 – Dalamánek Pikant
- 12 – Dalamánek Klasik
- 13 – Celožitný chleba
- 14 – Dýňový chleba
- 15 – Škvarková chlebánek
- 16 – Farmářská večka
Chléb je výrobek, který vyniká svou chutí, trvanlivostí a složením. Je jedním ze základních pilířů našich potravin a je nedílnou součástí našeho všedního i svátečního života. Na trhu je k dostání v mnoha variantách (žitno-pšeničný, pšenično-žitný atd.) nebo krajových speciálních úpravách. Jeho největší klad je v jeho trvanlivosti a specifické chuti. Nezanedbatelným přínosem je i v racionální stravě, kdy je k dostání i ve vícezrnných či celozrnných provedeních. Je zdrojem důležité energie, převážně sacharidů. Dává pocit sytosti po delší dobu. Suroviny pro jeho výrobu se zpracovávají kvašením a pečením, výsledná chuť je závislá na užitých surovinách.